Holistic Wellness

LOTUS REJUVI HOLISTISC V-STEAM

My womb is sacred.. My womb is divine.. My womb is love.. My womb is healed.. My womb is free.. My womb is radiant.. My womb is light.. My womb is bliss.. My womb is energy..

Lotus Rejuvi biedt een traditionele therapeutische ‘self healing’ behandeling of te wel de V-steam. De V-steam, Yoni steam, faja watra of bajos is een eeuwenoude traditie van onder andere de Koreanen en Zuid- Amerikaanse culturen. Iedereen kent de V-steam inmiddels door de bekende ervaringen van Gwyneth Paltrow en anderen.

 

Maar wat is de V-steam nou precies en waar is het goed voor?

De V-steam is een vorm van hydrotherapie, waarbij verschillende kruiden samen opgekookt worden. Deze kruiden vormen samen de basis van de behandeling, deze kruiden kunnen voor ieder individueel verschillen afhankelijk van persoonlijke wensen en klachten. Door de stoom wordt de baarmoeder, vagina en het reproductieve systeem gereinigd.

Van oudsher werd deze behandeling gebruikt om vruchtbaarheid te bevorderen, na iedere menstruatie intensief te reinigen, na geboortes en miskramen om het reproductieve systeem weer aan te sterken, symptomen van PMS tegen te gaan, zware bloedverlies tijdens menstruatie, regulatie van de menstruatie en nog veel andere voordelen.

 

Voor wie is de V-steam?

De V steam is voor alle vrouwen en wordt per individu aangepast indien gewenst. De v-steam is gunstig voor vrouwen met de volgende problemen:

  Vleesbomen
  Ovariale cysten
  Endometriose
  Verklevingen/ littekenweefsel
  Oude inscheuringen/ episiotomie
  Donkere of bruine bloedverlies
  Schimmelinfectie
  Vaginale droogheid
  Verzakking van de uterus
  Cystes in de eierstokken
  Urineweginfecties
  Aambeien
  Verstopte eileiders
  Incontinentie

 

De voordelen van een V-steam:

  Verbetering seksleven
  Bevordering vaginale vochtigheid
  Relaxation
  Perineum support
  Vaginale verstrakking
  Hormonale balans
  Menstruatie regulatie

 

Wanneer kan je beter niet V-steamen!!

  Tijdens de menstruatie
  Als je open wonden, zweren of bladeren hebt
  Als je zwanger bent of kunt zijn

Vrouwen met piercings dienen deze voor de behandeling af te doen, omdat deze brandwonden kunnen veroorzaken. Lukt dit niet, van te voren aangeven dan wordt het water aangepast.

 

De behandeling

Afhankelijk van de gekozen V-steam behandeling, wordt er eerst een korte intake gevoerd, waarbij de persoonlijke wensen worden besproken. De V steam heeft verschillende samenstellingen van kruiden die per individu kunnen worden aangepast. Daarnaast hebben we standaard blends van verschillende kruiden, waar een keuze uit gemaakt kan worden. De individuele samenstellingen zijn alleen mogelijk bij de lange steam behandeling.

Na de gemaakte keuze worden de kruiden opgekookt met speciale oliën.

Als de kruiden gekookt zijn, neem je plaats op onze speciale v-stoelen. Tijdens de V-steam relax je door middel van rustig muziek, meditatie, of kijk je een aflevering van je favoriete serie onder het genot van onze speciale Lotus Womb thee.

De behandeling duurt maximaal 45 minuten, afhankelijk van de afkoeling van het water.

Door de intieme sfeer van onze wellness kliniek ervaar je echte rust en kom je weer helemaal bij.

 

Arrangementen

Op aanvraag kunnen er arrangementen aangeboden worden voor een girls dagje uit of speciale gelegenheden zoals Moederdag.

 

V-STEAM KRUIDEN ADVIES        15 minuten                                    20,00 euro

 

V-STEAM REGULIER                     30 minuten                                    40,00 euro

V-steamen met een blend milde kruiden gericht op de drie pijlers van Reinigen, Verfrissen & Verstrakken. Boek deze behandeling als je geen specifieke klachten hebt en het stomen een keer wil proberen. Deze behandeling niet boeken indien je recentelijk bevallen bent!!

 

V-STEAM SPECIAL BLEND                                      45 minuten                                    47,50 euro

V-steamen met een special blend gericht op hoofdvraag met betrekking tot specifieke probleem of wens. Na een paar korte vragen wordt een blend speciaal samengesteld naargelang van persoonlijke wens. Boek deze behandeling als je kleine gynaecologische ongemakjes ervaart, zoals pijnlijke menstruatie, nare geurtjes, blaasontstekingen etc.

 

V-STEAM DIVINE GODDESS                                   60 minuten                                    60 euro

V-steamen met Orakellegging en Crystals. De behandeling  begint met een korte orakellegging met behulp van crystals. Daarna wordt het doel van het stomen bepaald en de intentie gezet. De gebruikte kruiden worden hierop afgestemd. Tijdens het stomen wordt je begeleidt in meditatie. Op deze manier help je overbodige energie in je sacral chakra te ontladen en de zwaarte van trauma in je baarmoeder helpen te verlichten. Boek deze behandeling wanneer je dat wil! Samen komen we altijd op de juiste intentie en doel uit! Bij deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het ontladen en balanceren van de sacral (heiligbeen) chakra, de root (wortel) chakra en de solar plexus (zonnevlecht) chakra. 

 

V-STEAM SPECIAL BLEND & ADVIES                     60 minuten                                   60 euro

V-steamen met een special blend samengesteld naar aanleiding van bevindingen uit uitgebreide intake van 15 minuten. Boek deze behandeling als je bepaalde gynaecologische klachten ervaart, zoals onvruchtbaarheid, PCOS, endometriose, vleesbomen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V-TOX

I accept the flow of Life.. I am an empowered human being.. I honour the sacred body in which my soul resides..

V-TOX  90 minuten

De V-tox is een detox van de baarmoeder, voor vrouwen die een zwangerschapswens hebben. De behandelingen helpen de productieve gezondheid, de menstruele cyclus en vruchtbaarheid bevorderen. De V-tox kan in iedere fase van je leven verricht worden, maar is raadzaam na een moeizame of zware relatie,  verkrachting, misbruik, Miskraam, Abortus of bij een zwangerschapswens

De V-tox bestaat uit een serie van behandelingen en zijn volledig van holistische aard. Alle V-Tox behandelingen zijn gepaard met aromatherapie en/of edelsteentherapie. Na de behandeling krijg je een kopje Lotus Rejuvi Womb thee.

 

1. Womb massage

Massage met Goddess olie, geladen in de maan met intentie, gericht op de baarmoeder. De womb massage is een verzorgende, non invasieve behandeling gericht op de onderbuik en onderrug. Deze massage helpt je te connecten met je innerlijke divine energie, helpt je hart en womb met elkaar te verbinden.

Voordelen:

 • Versterking immuunsysteem
 • Bereidt de lichaam voor op bevruchting
 • Brengt hormonen in balans
 • Reguleert de menstruele cyclus
 • Verhelpt pijnlijke menstruaties
 • Verwijdering afvalstoffen
 • Herpositionering baarmoeder
 • Verzacht bindweefsellittekens door eventuele operatie.
 • Goed bij PCOS, endometriose, vleesbomen, pijnlijke of onregelmatige menstruaties, vaginale afscheiding, verstopte eileiders, emotionele stress en trauma.

 

2. Womb clay detox

Het inmasseren van de womb met Indian Healing Clay en vervolgens wrappen met het doel de baarmoeder te detoxen en te ontdoen van negatieve energie.

Voordelen

 • Onttrekken van bacteriën, giftige stoffen en chemicaliën uit de huid en lichaam.
 • Verbetering bloedcirculatie
 • Verlicht PMS-symptomen
 • Verlicht womb stress

 

3. Womb hot stone therapy

Terwijl de baarmoeder gewrapt is wordt de buik extra opgewarmd door middel van massages met Hot stones en kristallen. Daarna worden de hot stones op de baarmoeder geplaatst om ze op te warmen. Warmt de baarmoeder extra op
 • Helpt bij vruchtbaarheid
 • Verhelpt vleesbomen
 • Gaat onregelmatige menstruaties tegen
 • Verhelpt PMS-symptomen
 • Gaat baarmoederverzakking tegen

 

4. Reiki Terwijl de baarmoeder aan het opwarmen is krijg je optioneel reiki. De reiki-energie helpt de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen, blokkades en trauma’s te ontladen, balanceert de sacral chakra, laat de kundalini energie weer stromen en bevordert de algemene ontspanning. Reiki heelt op alle niveaus van de mens: Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

 

 

5. Oorkaars therapie

Oorkaarstherapie is een inheemse traditie die gemaakt wordt van 100% natuurlijke grondstoffen. Door de warmte van de oorkaars, die vrijkomt  en de gehoorgang binnendringt wordt de doorbloeding in de oren en de rest van uw hoofd geactiveerd.

Helpt bij; 

 •  lymfatische klachten
 •  adhd hoofdpijn en migraine
 • oorsuizen
 •  stress
 •  slapeloosheid
 •  voorhoofds- en bijholteontstekingen 

De oorkaarstherapie helpt tevens de voorhoofd chakra, oftewel je derde oog, en de kroon chakra te balanceren.

LET OP: Geen oorkaarstherapie doen indien je; een geperforeerde trommelvlies hebt, acute oorontsteking hebt, geïmplanteerde gehoorbeentjes, eczeem of schimmelinfectie in het oor hebt of epilepsie hebt.

Na deze serie van behandelingen wordt de buik schoongemaakt en ingesmeerd met olie.

 

De V-TOX FERTILITY      90 minuten                                    150

Moeite met zwanger worden? Boek dan de V-tox fertility!!

Indien je in een IVF behandeling zit, boek dan de behandeling gelijk na je menstruatie. Terwijl je in het IVF traject zit, hou dan rekening om ongeveer 1 keer in de maand een V-tox te nemen.

Boek deze behandeling in combinatie met een V-steam Special Blend voor de beste resultaten!!

 

V-TOX WOMBHEALING              90 minuten                      175 euro

Kies voor deze behandeling als je op de weg naar volledige Divine Selflove bent. De behandeling is van helende aard voor vrouwen die een moeilijke periode achter de rug hebben, door miskramen, abortussen, verkrachtingen, elke vorm van misbruik. Voor vrouwen die geestelijk, lichamelijk of spiritueel veel te verduren hebben gehad. Deze behandeling is voor de Goddess die besloten heeft om voor zichzelf te kiezen en haar energetische oerkracht weer te laten stromen.

Deze behandeling gaat vooraf met orakellegging en het zetten van een intentie voor de behandeling. Tijdens de behandeling worden edelstenen om en op het lichaam gelegd voor healing.

 

FEET TOX

I am secure.. I am safe.. I am grounded.. I am stable.. I am calm

Ionische voetbad waardoor giftige afvalstoffen het lichaam verlaten via de poriën van de voeten. Water bevat positieve en negatieve ionen, omdat het lichaam uit 70% water bestaat hebben ze een wisselwerking. Wanneer je je voet in het water brengt, beïnvloed de trillingsfrequentie van het water de trillingsfrequentie van je lichaam. Dit is de interactie tussen elektrische en magnetische velden. De ionen die de lichaam ingestuurd worden via de voeten, werken neutraliserend en helpen de zure afvalstoffen van je lichaam af te scheiden. Hierdoor voel je je minder lusteloos en moe. Het helpt je lichaam weer op de juiste frequentie te vibreren. Raise your energy Goddess!!

De Ionische voetbad wordt afgesloten met een bloemen voetenbad met essentiële oliën en kruiden.  Dit bloemenbad is om jezelf weer op te laden met positieve energie en intenties die je aan jezelf wil meegeven om beter geaard in het leven te staan. De bloemen voetbad helpt het balanceren van de root (wortel) chakra waardoor je beter geaard bent. Denk erom je voeten brengen je overal!!

 

LOTUS REJUVI HOLISTISC V-STEAM

My womb is sacred.. My womb is divine.. My womb is love.. My womb is healed.. My womb is free.. My womb is radiant.. My womb is light.. My womb is bliss.. My womb is energy..

Lotus Rejuvi biedt een traditionele therapeutische ‘self healing’ behandeling of te wel de V-steam. De V-steam, Yoni steam, faja watra of bajos is een eeuwenoude traditie van onder andere de Koreanen en Zuid- Amerikaanse culturen. Iedereen kent de V-steam inmiddels door de bekende ervaringen van Gwyneth Paltrow en anderen.

 

Maar wat is de V-steam nou precies en waar is het goed voor?

De V-steam is een vorm van hydrotherapie, waarbij verschillende kruiden samen opgekookt worden. Deze kruiden vormen samen de basis van de behandeling, deze kruiden kunnen voor ieder individueel verschillen afhankelijk van persoonlijke wensen en klachten. Door de stoom wordt de baarmoeder, vagina en het reproductieve systeem gereinigd.

Van oudsher werd deze behandeling gebruikt om vruchtbaarheid te bevorderen, na iedere menstruatie intensief te reinigen, na geboortes en miskramen om het reproductieve systeem weer aan te sterken, symptomen van PMS tegen te gaan, zware bloedverlies tijdens menstruatie, regulatie van de menstruatie en nog veel andere voordelen.

 

Voor wie is de V-steam?

De V steam is voor alle vrouwen en wordt per individu aangepast indien gewenst. De v-steam is gunstig voor vrouwen met de volgende problemen:

  Vleesbomen
  Ovariale cysten
  Endometriose
  Verklevingen/ littekenweefsel
  Oude inscheuringen/ episiotomie
  Donkere of bruine bloedverlies
  Schimmelinfectie
  Vaginale droogheid
  Verzakking van de uterus
  Cystes in de eierstokken
  Urineweginfecties
  Aambeien
  Verstopte eileiders
  Incontinentie

 

De voordelen van een V-steam:

  Verbetering seksleven
  Bevordering vaginale vochtigheid
  Relaxation
  Perineum support
  Vaginale verstrakking
  Hormonale balans
  Menstruatie regulatie

 

Wanneer kan je beter niet V-steamen!!

  Tijdens de menstruatie
  Als je open wonden, zweren of bladeren hebt
  Als je zwanger bent of kunt zijn

Vrouwen met piercings dienen deze voor de behandeling af te doen, omdat deze brandwonden kunnen veroorzaken. Lukt dit niet, van te voren aangeven dan wordt het water aangepast.

 

De behandeling

Afhankelijk van de gekozen V-steam behandeling, wordt er eerst een korte intake gevoerd, waarbij de persoonlijke wensen worden besproken. De V steam heeft verschillende samenstellingen van kruiden die per individu kunnen worden aangepast. Daarnaast hebben we standaard blends van verschillende kruiden, waar een keuze uit gemaakt kan worden. De individuele samenstellingen zijn alleen mogelijk bij de lange steam behandeling.

Na de gemaakte keuze worden de kruiden opgekookt met speciale oliën.

Als de kruiden gekookt zijn, neem je plaats op onze speciale v-stoelen. Tijdens de V-steam relax je door middel van rustig muziek, meditatie, of kijk je een aflevering van je favoriete serie onder het genot van onze speciale Lotus Womb thee.

De behandeling duurt maximaal 45 minuten, afhankelijk van de afkoeling van het water.

Door de intieme sfeer van onze wellness kliniek ervaar je echte rust en kom je weer helemaal bij.

 

Arrangementen

Op aanvraag kunnen er arrangementen aangeboden worden voor een girls dagje uit of speciale gelegenheden zoals Moederdag.

 

V-STEAM KRUIDEN ADVIES        15 minuten                                    20,00 euro

 

V-STEAM REGULIER                     30 minuten                                    40,00 euro

V-steamen met een blend milde kruiden gericht op de drie pijlers van Reinigen, Verfrissen & Verstrakken. Boek deze behandeling als je geen specifieke klachten hebt en het stomen een keer wil proberen. Deze behandeling niet boeken indien je recentelijk bevallen bent!!

 

V-STEAM SPECIAL BLEND                                      45 minuten                                    47,50 euro

V-steamen met een special blend gericht op hoofdvraag met betrekking tot specifieke probleem of wens. Na een paar korte vragen wordt een blend speciaal samengesteld naargelang van persoonlijke wens. Boek deze behandeling als je kleine gynaecologische ongemakjes ervaart, zoals pijnlijke menstruatie, nare geurtjes, blaasontstekingen etc.

 

V-STEAM DIVINE GODDESS                                   60 minuten                                    60 euro

V-steamen met Orakellegging en Crystals. De behandeling  begint met een korte orakellegging met behulp van crystals. Daarna wordt het doel van het stomen bepaald en de intentie gezet. De gebruikte kruiden worden hierop afgestemd. Tijdens het stomen wordt je begeleidt in meditatie. Op deze manier help je overbodige energie in je sacral chakra te ontladen en de zwaarte van trauma in je baarmoeder helpen te verlichten. Boek deze behandeling wanneer je dat wil! Samen komen we altijd op de juiste intentie en doel uit! Bij deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het ontladen en balanceren van de sacral (heiligbeen) chakra, de root (wortel) chakra en de solar plexus (zonnevlecht) chakra. 

 

V-STEAM SPECIAL BLEND & ADVIES                     60 minuten                                   60 euro

V-steamen met een special blend samengesteld naar aanleiding van bevindingen uit uitgebreide intake van 15 minuten. Boek deze behandeling als je bepaalde gynaecologische klachten ervaart, zoals onvruchtbaarheid, PCOS, endometriose, vleesbomen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V-TOX

I accept the flow of Life.. I am an empowered human being.. I honour the sacred body in which my soul resides..

V-TOX  90 minuten

De V-tox is een detox van de baarmoeder, voor vrouwen die een zwangerschapswens hebben. De behandelingen helpen de productieve gezondheid, de menstruele cyclus en vruchtbaarheid bevorderen. De V-tox kan in iedere fase van je leven verricht worden, maar is raadzaam na een moeizame of zware relatie,  verkrachting, misbruik, Miskraam, Abortus of bij een zwangerschapswens

De V-tox bestaat uit een serie van behandelingen en zijn volledig van holistische aard. Alle V-Tox behandelingen zijn gepaard met aromatherapie en edelsteentherapie. Na de behandeling krijg je een kopje Lotus Rejuvi Womb thee.

 1. Womb massage
  Massage met Goddess olie, geladen in de maan met intentie, gericht op de baarmoeder. De womb massage is een verzorgende, non invasieve behandeling gericht op de onderbuik en onderrug. Deze massage helpt je te connecten met je innerlijke divine energie, helpt je hart en womb met elkaar te verbinden.

Voordelen:
Versterking immuunsysteem
Bereidt de lichaam voor op bevruchting

Brengt hormonen in balans

Reguleert de menstruele cyclus

Verhelpt pijnlijke menstruaties
Verwijdering afvalstoffen
Herpositionering baarmoeder

Verzacht bindweefsellittekens door eventuele operatie

 

Goed bij PCOS, endometriose, vleesbomen, pijnlijke of onregelmatige menstruaties, vaginale afscheiding, verstopte eileiders, emotionele stress en trauma.

 

 1. Womb clay detox
  Het inmasseren van de womb met Indian Healing Clay en vervolgens wrappen met het doel de baarmoeder te detoxen en te ontdoen van negatieve energie.

Voordelen
Onttrekt bacteriën, giftige stoffen en chemicaliën uit de huid en lichaam.
Verbetering bloedcirculatie
Verlicht PMS-symptomen
Verlicht womb stress

 

 1. Womb hot stone therapy
  Terwijl de baarmoeder gewrapt is wordt de buik extra opgewarmd door middel van massages met Hot stones en kristallen. Daarna worden de hot stones op de baarmoeder geplaatst om ze op te warmen.

Voordelen

Warmt de baarmoeder extra op

Helpt bij vruchtbaarheid
Verhelpt vleesbomen
Gaat onregelmatige menstruaties tegen
Verhelpt PMS-symptomen
Gaat baarmoederverzakking tegen

 

 

 1. Reiki

Terwijl de baarmoeder aan het opwarmen is krijg je reiki. De reiki-energie helpt de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen, blokkades en trauma’s te ontladen, balanceert de sacral chakra, laat de kundalini energie weer stromen en bevordert de algemene ontspanning. Reiki heelt op alle niveaus van de mens: Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

 

 1. Oorkaars therapie

Oorkaarstherapie is een inheemse traditie die gemaakt wordt van 100% natuurlijke grondstoffen. Door de warmte van de oorkaars, die vrijkomt  en de gehoorgang binnendringt wordt de doorbloeding in de oren en de rest van uw hoofd geactiveerd.

Voordelen

 Helpt bij lymfatische klachten, adhd hoofdpijn en migraine, oorsuizen, stress, slapeloosheid, voorhoofds- en bijholteontstekingen. De oorkaarstherapie helpt tevens de voorhoofd chakra, oftewel je derde oog, en de kroon chakra te balanceren.

 

LET OP: Geen oorkaarstherapie doen indien je; een geperforeerde trommelvlies hebt, acute oorontsteking hebt, geïmplanteerde gehoorbeentjes, eczeem of schimmelinfectie in het oor hebt of epilepsie hebt.

Na deze serie van behandelingen wordt de buik schoongemaakt en ingesmeerd met olie.

 

De V-TOX FERTILITY      90 minuten                                    150

Moeite met zwanger worden? Boek dan de V-tox fertility!!

Indien je in een IVF behandeling zit, boek dan de behandeling gelijk na je menstruatie. Terwijl je in het IVF traject zit, hou dan rekening om ongeveer 1 keer in de maand een V-tox te nemen.

Boek deze behandeling in combinatie met een V-steam Special Blend voor de beste resultaten!!

 

V-TOX WOMBHEALING              90 minuten                      175 euro

Kies voor deze behandeling als je op de weg naar volledige Divine Selflove bent. De behandeling is van helende aard voor vrouwen die een moeilijke periode achter de rug hebben, door miskramen, abortussen, verkrachtingen, elke vorm van misbruik. Voor vrouwen die geestelijk, lichamelijk of spiritueel veel te verduren hebben gehad. Deze behandeling is voor de Goddess die besloten heeft om voor zichzelf te kiezen en haar energetische oerkracht weer te laten stromen.

Deze behandeling gaat vooraf met orakellegging en het zetten van een intentie voor de behandeling. Tijdens de behandeling worden edelstenen om en op het lichaam gelegd voor healing.

 

FEET TOX

I am secure.. I am safe.. I am grounded.. I am stable.. I am calm

Ionische voetbad waardoor giftige afvalstoffen het lichaam verlaten via de poriën van de voeten. Water bevat positieve en negatieve ionen, omdat het lichaam uit 70% water bestaat hebben ze een wisselwerking. Wanneer je je voet in het water brengt, beïnvloed de trillingsfrequentie van het water de trillingsfrequentie van je lichaam. Dit is de interactie tussen elektrische en magnetische velden. De ionen die de lichaam ingestuurd worden via de voeten, werken neutraliserend en helpen de zure afvalstoffen van je lichaam af te scheiden. Hierdoor voel je je minder lusteloos en moe. Het helpt je lichaam weer op de juiste frequentie te vibreren. Raise your energy Goddess!!

De Ionische voetbad wordt afgesloten met een bloemen voetenbad met essentiële oliën en kruiden.  Dit bloemenbad is om jezelf weer op te laden met positieve energie en intenties die je aan jezelf wil meegeven om beter geaard in het leven te staan. De bloemen voetbad helpt het balanceren van de root (wortel) chakra waardoor je beter geaard bent. Denk erom je voeten brengen je overal!!

 

 • Behandelingen

  Behandelingen

  Bekijk hier onze brede selectie van behandelingen en lees meer over de inhoud van de behandeling

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.