Workshops/ Opleidingen

Lotus Rejuvi biedt de workshop Awaken your InnerGoddess. 

Maak je klaar om te beginnen aan je divine feminine journey en wordt weer verliefd op jezelf!

 

We kennen allemaal wel dagen dat je je gewoon niet in balans voelt.Je persoonlijke grenzen vervagen, je komt steeds steeds in situaties waarbij je jezelf steeds tekort doet. Misschien ben je op zoektocht naar je eigen stem, je eigen waarheid, de moed die je hebt laten varen of misschien wil je je gewoon lekker voelen na zwangerschap.

Het ontwaken van de innerlijke godin is een manier om je vrouwelijke krachtbron te laten ontwaken. Het gaat over het voeden van een vrouw vanuit de wortels van haar wezen en het versterken van haar van binnenuit. Het erkennen van je waarde, schoonheid en eigenwaarde als vrouw is essentieel om de Godin in jezelf te laten ontwaken. Ben je klaar om je innerlijke godin wakker te maken? Dan is deze workshop dé ruimte en plek voor jou om je innerlijke Godin te omarmen.

De workshop zal gefaciliteerd worden door

Janice Jovanca van Lotus Rejuvi. Janice is holistisch practitioner, V-steam specialist, herbalist, social worker, reiki master, wombhealer en is eigenares van de holistische vrouwen kliniek Lotus Rejuvi.

 

 

  • Behandelingen

    Behandelingen

    Bekijk hier onze brede selectie van behandelingen en lees meer over de inhoud van de behandeling

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.